Lakossági adatok

 • 1,8 Milló

  Postai adat

 • 800 000

  Telefonszám

 • 400 000

  E-mail cím

 • Telesales adatbérlés

  1,2 millió élő telefonszám áll rendelkezésére, melyet 120 szűkítési szempont alapján tudunk igényeire szabni, telefonos direkt marketing kampányaihoz. Igényei szerint a teljes folyamatot ki tudjuk szolgálni. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tegyen próbára minket.

 • Professzionális e-mail marketing

  Teljes kontroll a kampányai felett. E-mail cím adatbázisunk és online marketing megoldásaink rendelkezésére állnak kommunikációs céljai elérésben. Vegye fel kapcsolatot szakértő kollégánkkal, hogy 12 év tapasztalatát az Ön szolgálatába állítsa.

 • Adatbázis építés

  Partnerei vagyunk jogilag megbízható, minőségi, saját szempontok szerint kialakított marketing adatbázis-építésének, lead-generálásának.

  Adatbázis építés szolgáltatásunk keretében ügyfeleink részére jogilag tiszta, minőségi, üzletileg hasznos adatbázis felépítését vállaljuk időszakos és/vagy folyamatos jelleggel.

  Az átadásra kerülő adatbázis az előre meghatározott célcsoportot tartalmazó, a regisztráció során személyes adataikat önkéntesen megadó, a további adatkezeléshez egyértelműen és kifejezetten hozzájárulásokat adó magánszemélyek direkt elérhetőségeit tartalmazza.

 • Postai direkt-marketing

  Print DM kampányaihoz megbízható, validált címadatokat biztosítunk.

  A széles szűrési opcióknak, valamint a nagy számú adatbázisnak köszönhetően a magas minőségű címlista (név, irányítószám, városnév, pontos lakcím) biztosítja a print (postai) DM kampányok sikerességét. Célcsoportját könnyen és nagy számban érheti el!

  Digitális nyomási technikával személyre szabhatja üzenetét, így maximalizálva a érdeklődést és a válaszadást. Bízza ránk a tejes folyamatot a nyomdától a címre juttatásig!

 • Hivja fogyasztói adatbázis marketing specialistánkat, Krizsanyik Anettet!

  Krizsanyik Anett

  anett.krizsanyik{@}dce.hu

  +36 1 788 6283

 • Vagy írja meg nekünk miben segíthetünk

 • Adatfeldolgozás

  Cégünk professzionális adatbázis-kezelő rendszerekkel dolgozik, melyek lehetővé teszik számunkra több adatkezelőtől származó adatbázisok egymástól elzárt, a törvényi előirásoknak megfelelő és az adatbiztonsággal kapcsolatos valamennyi elvárást kielégitő tárolását.

  A tárolt adatbázisokat igény szerint folyamatosan adattisztitjuk, mely metódusokat közel 10 éves tapasztalattal fejlesztettünk ki. Jelenleg Kelet-Közép Európában 10 országban rendelkezünk vásárolt és saját épitésű referencia adatbázisokkal személynevek, gyakori családnevek, cégtipusok és röviditéseik, postai cimtörzs-adatok, megszólitási formák és az előbb fesorolt adattipusok gyakori elirásainak terén.

 • Adatvédelem

  Az adatvédelem jogszabályi háttere folyamatosan változik, kiegészül, de minimálisan az értelmezésében állandó változások történnek. Mindezek, és a fogyasztók személyes adatainak védelme megköveteli, hogy a szenzitiv adatokkal történő munka az adatvédelmi irányelvek teljes betartása mellett történjen.

  Cégünk saját adatvédelmi jogásszal rendelkezik, lehetővé téve ezzel partnereink számára a hatákony és gyors adatvédelmi támogatás nyújtását, illetve az adatfeldolgozás előirásainak szigorú betartását. Jogászunk segtségével adatvédelmi tanácsadás keretében marketing adatbázisok auditját is rendszeresen ellátjuk.

 • Adatelemzés, kutatás

  Adatbázis marketing ügynökségként tudjuk, hogy szakmánk számára az elkövetkezendő évek egyik legnagyobb kihivása lesz a hatalmas adatmennyiségeken (Big Data) történő üzleti adatelemzés, ami egyre inkább elmossa a határt az informatika és marketing közötti.

  Csapatunk olyan tagokból áll, akik ezen a határvonalon mozognak közel 10 éve, igy kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk min a digitális marketing, mind az adatbázis menedzsment és adatelemezés területén. Számos projektben bizonyitottuk már hozzáértésünket, melyek minden esetben nagy hatékonysággal kezdték meg mindennapi működésüket megrendelőinknél.